Over mij

Mijn carrière

Mijn passie voor koken begon al toen ik jong was, ik was als jong kind vaak bezig met het bakken van taarten. Hierdoor raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de wereld van voedsel en koken. Naarmate ik ouder werd ben ik me hier steeds meer in gaan interesseren en besloot ik uiteindelijk ook om de koksopleiding te gaan doen.

Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende restaurants gewerkt waarvan 2 restaurants ook een Michelin ster hadden. Ik ben in deze tijd erg geïnspireerd geraakt door de natuur en dit komt nog steeds terug in hoe ik kook. Namelijk met oog voor mijn producten en met aandacht voor duurzaamheid. Verder zijn mijn gerechten ook gebaseerd op wat de natuur te bieden heeft en probeer ik ook de vrijheid en speelsheid van de natuur te weerspiegelen.

Ik heb in mijn carrière bij veel fine dining restaurants met een Franse keuken gewerkt, dit komt nog steeds erg terug in mijn persoonlijke stijl en is de basis voor hoe ik kook. Verder maak ik veel gebruik van Japanse producten en probeer ik mijn gerechten verfijnd maar toegankelijk te maken.

Veelgestelde vragen

Voor hoeveel gasten is de private dining bedoelt?

Dit kan varieren tussen de 5 en 15 personen, het is natuurlijk mogelijk om te bespreken of andere aantallen ook zouden kunnen.

Neemt u zelf servies mee?
Is een volledig vegetarisch menu mogelijk?
Waar hangt de prijs van af?
Word er ook voldaan aan dieetwensen?
Hoelang duurt het?

Na overleg wordt besloten of uw eigen servies of bestek wordt gebruikt of of ik dat mee zal nemen, dit is uiteraard geen probleem.

Ja, dit is zeker mogelijk, hierbij probeer ik te laten zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn en probeer ik u te inspireren met nieuwe producten

Dit hangt vooral af van het aantal gangen en personen maar ook luxe producten, reiskosten of een wijnarrangement kan hieraan bijdragen. 4 gangen voor 10 personen inclusief wijn en amuses zou neerkomen op ongeveer €800-€1.200.

Voor alle alle alergien of dieetwensen kan een alternatief component, gerecht of menu worden gezocht, soms word aangeraden het gehele menu voor de hele groep te veranderen.

Een fine dining ervaring duurt meestal tussen de 3 en 5 uur.

vraag een offerte aan

Begin uw culinaire avontuur en vraag een vrijblijvend voorstelmenu aan.